Hämta appen Musik för Android

1. Gör något av följande på Android-enheten:

• Tryck på Settings i appen Shazam på Android och tryck sedan på knappen Connect bredvid Apple Music.

Om appen Musik inte är installerad på enheten öppnas Google Play-affären.

• Öppna Google Play-affären och sök sedan efter ”Shazam”.

2. Tryck på Installera.

3. Tryck på Öppna och följ sedan eventuella ytterligare anvisningar på skärmen.

4. Klicka på Logga in, logga in med ditt Apple-ID och följ sedan eventuella anvisningar för autentisering.

Appen Musik öppnas.