Lägga till en Shazam-widget i vyn Idag eller på hemskärmen på en iPhone eller iPad

1. Öppna vyn Idag eller hemskärmen där du vill lägga till widgeten på iPhone eller iPad. Håll sedan på en widget eller en tom yta tills apparna börjar vicka.

2. Gör något av följande:

• Öppna widgetgalleriet genom att trycka på Ändra i vyn Idag. Rulla sedan till eller sök efter Shazam i applistan, tryck på den och svep sedan åt vänster genom storleksalternativen.

• Öppna widgetgalleriet genom att trycka på överst på hemskärmen. Rulla sedan till eller sök efter Shazam i applistan, tryck på den och svep sedan åt vänster genom storleksalternativen.

De olika storlekarna visar din senaste identifierade låt eller dina tre eller fyra senaste låtar.

3. När du ser den storlek du vill använda trycker du på Lägg till widget och sedan på Klar.

Widgeten Shazam läggs till i vyn Idag eller på hemskärmen.

Se Apple Support-artikeln Så här lägger du till och redigerar widgetar på din iPhone eller Lägga till, redigera och ta bort widgetar på iPad i iPad Användarhandbok.