Lägga till en Shazam-widget på låsskärmen på iPhone eller iPad

1. Håll på låsskärmen på iPhone eller iPad tills knappen Anpassa visas och tryck sedan på Anpassa.

2. Tryck på Låsskärm och sedan på Lägg till widgetar.

Obs! Lägg till widgetar kanske inte är tillgängligt för alla bakgrunder.

3. Gör något av följande:

• Tryck på Shazam-symbolen (om den visas) överst i Lägg till widgetar och tryck sedan på stängningsknappen .

• Rulla i listan med appar och tryck på Shazam-symbolen. Svep för att välja en liten eller medelstor widget, tryck på widgeten och tryck sedan två gånger på stängningsknappen .

När du trycker på widgeten öppnas Shazam i lyssningsläge. Utöver appsymbolen visar den medelstora widgeten artisten och låtnamnet för den senast identifierade låten.

iPhones låsskärm visar Shazam-widgeten
  4. Tryck på Klar.

Se Anpassa en ny låsskärm i iPhone Användarhandbok eller Skapa en anpassad iPad-låsskärm i iPad Användarhandbok.