Ställa in Siri på iPhone eller iPad

Öppna Inställningar > Siri och sökning och gör sedan något av följande:

• Om du vill aktivera Siri med rösten på iPhone eller iPad: Slå på Lyssna efter ”Hej Siri”.

• Om du vill aktivera Siri med en knapp på iPhone: Slå på Tryck på sidoknappen för Siri (på en iPhone med Face ID) eller Tryck på hemknappen för Siri (på en iPhone med hemknapp).

• Om du vill aktivera Siri med en knapp på iPad: Slå på Tryck på hemknappen för Siri (på en iPad med hemknapp) eller Tryck på den övre knappen för Siri (på andra iPad-modeller).

Mer information finns i ämnena om Siri i iPhone Användarhandbok eller i iPad Användarhandbok.