Ställa in iCloud-synkronisering

Med iCloud-synkronisering sparas dina identifierade låtar automatiskt på iCloud så att du kan komma åt låtarna på dina andra Apple-enheter (när du är inloggad med samma Apple-ID).

Bekräfta att dina identifierade låtar sparas på iCloud:

1. Öppna appen Shazam på en iOS- eller iPadOS-enhet, öppna Settings  och se till att iCloud Sync är påslaget.

2. Öppna Inställningar  > [ditt namn] > iCloud och se till att Musikigenkänning och Shazam är påslagna i listan med appar som använder iCloud.

3. Kontrollera att Tvåfaktorsautentisering är påslaget i Inställningar > [ditt namn] > Inloggning och säkerhet.