Synkronisera Apple Music-biblioteket

Om du prenumererar på Apple Music kan du använda Synkronisera bibliotek till att komma åt ditt musikbibliotek som du har hämtat från Apple Music på alla de enheter där du är inloggad med samma Apple-ID. I den senaste versionen av iOS, iPadOS och macOS är Synkronisera bibliotek aktiverat som förval.

• På iPhone eller iPad: Kontrollera att Synkronisera bibliotek är aktiverat i Inställningar  > Musik.

• På datorn: Kontrollera att Synkronisera bibliotek är påslaget på panelen Allmänt i Musik > Inställningar i appen Musik .

Mer information finns i Apple Support-artikeln Använda Synkronisera bibliotek med din Apple Music-prenumeration.