Lägga till en Shazam-widget på hemskärmen i Android

1. På Android-enheten öppnar du den hemskärmssida där du vill lägga till widgeten och håller sedan på hemskärmens bakgrund.

2. Tryck på Widgetar längst ned på skärmen. Rulla till eller sök efter Shazam i applistan, tryck på Shazam och gör sedan något av följande:

• Håll på widgeten och flytta den sedan dit du vill på skärmen.

• Tryck på Lägg till.

Obs! Stegen för att lägga till och anpassa widgetar kan variera mellan olika enheter eller Android-versioner. Se supportwebbplatsen Android Hjälp.