Kontrollcenter

Kontrollcenter på en iPhone, iPad och Mac ger dig direkttillgång till praktiska reglage som omfattar volym, skärmens ljusstyrka, Bluetooth, fokuslägen med mera.

Öppna Kontrollcenter:

• På en iPhone med Face ID: Svep nedåt från övre högra kanten. Stäng Kontrollcenter genom att svepa uppåt från nederkanten.

• På en iPhone med hemknapp: Svep uppåt från nederkanten. Stäng Kontrollcenter genom att svepa nedåt eller trycka på hemknappen.

• På datorn: Klicka på Kontrollcenter i menyraden.