Uppdatera appen Shazam

Gör något av följande om en uppdatering är tillgänglig för appen Shazam:

• Uppdatera appen Shazam på iPhone eller iPad: Öppna App Store , tryck på din profilsymbol överst på skärmen och rulla tills du ser eventuella väntande Shazam-uppdateringar. Tryck sedan på Uppdatera bredvid appen Shazam.

• På Android: Öppna Google Play-affären och tryck på din profilsymbol i det övre högra hörnet på skärmen. Tryck på Hantera appar och enheter, tryck på Hantera och tryck på Uppdateringar tillgängliga. Markera Shazam och tryck sedan på uppdateringssymbolen.

Obs! Gränssnittsalternativen kan variera mellan olika Android-versioner och på olika Android-enheter.

• Uppdatera appen Shazam på datorn: Öppna App Store och klicka på Uppdatera i sidofältet. Klicka sedan på Uppdatera bredvid appen Shazam.

• Uppdatera appen Shazam på Apple Watch: Öppna App Store och rulla till nederkanten av listan. Tryck på Konto och tryck på Uppdatera. Rulla tills du ser eventuella väntande Shazam-uppdateringar och tryck sedan på Uppdatera bredvid appen Shazam.