Tillåta Pop-Up Shazam på Android

1. Öppna appen Shazam på en Android-enhet, tryck på (eller svep till Library) och tryck sedan på .

2. Slå på Shazam from Pop-Up och Shazam from notification bar.

3. Svep nedåt från överkanten av skärmen och tryck sedan på notisen Tap to Shazam.

När du befinner dig i en annan app visas knappen Pop-Up Shazam på högra kanten av skärmen.

4. Om du vill ta bort knappen Pop-Up Shazam drar du den till knappen längst ned på skärmen.

Obs! Om du vill visa knappen Pop-Up Shazam igen sveper du nedåt från överkanten av skärmen och trycker sedan på notisen Tap to Shazam.