Hämta appen Shazam

• På en iPhone, iPad eller Mac: Öppna App Store och sök efter ”Shazam”. Tryck (eller klicka) på Hämta och följ sedan eventuella anvisningar på skärmen.

Obs! Om du redan har installerat appen Shazam på iPhone kan du lägga till appen på Apple Watch via Apple Watch-appen på iPhone. Se Installera appar som du redan har på iPhone i Apple Watch Användarhandbok.

• På Android: Öppna Google Play-affären, sök efter ”Shazam”, tryck på Installera och följ sedan eventuella anvisningar på skärmen.

Om knappen Öppna visas istället för knappen Hämta har du redan hämtat appen.