nyckelgenerering

Den process då en användares lösenkod görs om till en kryptografisk nyckel och förstärks med enhetens UID. Denna process gör att automatiserade intrångsförsök måste utföras på en given enhet, vilket begränsar hur ofta angreppen kan utföras och förhindrar att de utförs parallellt. Algoritmen för nyckelgenerering är PBKDF2. Den använder AES krypterad med enhetens UID som PRF-funktion (pseudorandom function) för varje iteration.