UID (unikt ID)

En 256-bitars AES-nyckel som bränns in i processorn vid tillverkningen. Den kan inte läsas av fast programvara eller programvara och den används endast av processorns maskinvarubaserade AES-motor. För att komma åt den faktiska nyckeln måste en angripare utföra ett mycket avancerat och kostsamt fysiskt angrepp mot processorkretsen. UID:t har inget samband med någon annan identitetsmärkning på enheten, inklusive men inte begränsat till UDID:t.