Lärarikonen.

Skapa dina uppgifter, visa förlopp och samarbeta med elever

Med Skolarbete kan du enkelt skapa klasser, tilldela allt från kalkylblad till aktiviteter i utbildningsappar och sedan se elevernas förlopp samt samarbeta med dina elever i realtid.

Om klasser, uppgifter och elever i Skolarbete

Hantera-ikonen.

Hantera dina klasser, lärare och elever med Skolarbete

Kom igång med Skolarbete genom att registrera dig i Apple School Manager, konfigurera lärar- och elevkonton, skapa klasser, installera Skolarbete-appen och aktivera Elevförlopp.

Kom igång med Skolarbete

Du kan utforska användarhandboken för Skolarbete genom att klicka på Innehållsförteckningen längst upp på sidan eller ange ett ord eller en fras i sökfältet.

Du kan få hjälp på Supportsidan för utbildning.