tidsinställd appaktivitet

En app tilldelad som en tidsinställd uppgift. Du kan till exempel be eleverna att välja en berättelse att läsa i Apple Books i minst 30 minuter.

Skolarbete rapporterar endast framstegsdata för tidsinställda appaktiviteter när en elev öppnar appen i en uppgift, din skola har aktiverat funktionen Elevframsteg i Apple School Manager och appen är aktiv (fönstret är längst fram). Skolarbete rapporterar bara framsteg för den tid du angett, även om en elev använder appen under en längre tid.