Dela med Skolarbete

Du kan skapa aktiviteter till dina elever med många olika appar och sedan dela aktiviteterna som uppgifter i Skolarbete. Om du vill dela en aktivitet som en uppgift i Skolarbete måste du aktivera funktionen Skolarbete i menyn Dela.

Aktivera Dela med Skolarbete

1. Öppna en iPadOS-app.

2. Tryck för att öppna en aktivitet för att lägga till en uppgift och tryck därefter på knappen Dela.

3. Tryck på knappen Fler alternativ i det första avsnittet med delningsalternativ (svep till vänster för att visa fler alternativ om det behövs).

4. Tryck på Ändra, tryck på Skolarbete, tryck på Klar och tryck sedan på Klar igen.

Objektet i Skolarbete visas i menyn Dela. Du kan nu dela aktiviteter i en uppgift från den valda appen.