App som rapporterar förlopp

En app som delar elevernas förlopp med lärare. I Skolarbete kan lärare bläddra i en apps innehåll, välja appaktiviteter för att tilldela elever och visa elevförlopp. När eleverna arbetar med sina tilldelade aktiviteter i appen kan de se sina egna förlopp i Skolarbete.

Appar för förloppsrapportering använder utvecklarramverket i ClassKit för att säkert och privat dela förloppsdata med lärare i Skolarbete. Varje aktivitet i en app som stöder förloppsrapportering visar tid som ägnats åt aktiviteten i Skolarbete. För att visa alla tillgängliga framstegsdata (tid som ägnats åt aktiviteten, procent, poäng, antal, binär) i Skolarbete måste din skola aktivera funktionen Elevframsteg i Apple School Manager för din organisation och eleverna.