Hanterat Apple‑ID

Precis som ett personligt Apple‑ID kan du använda ett hanterat Apple‑ID för att logga in på en personlig enhet, logga in på en delad enhet eller få åtkomst till Apples tjänster och portaler (till exempel iCloud, Apple School Manager och Skolarbete). Till skillnad från personliga Apple‑ID:n ägs och kontrolleras hanterade Apple‑ID:n av en skola eller ett skolområde. Organisationen kan återställa lösenord, möjliggöra köp och kommunikation och ställa in rollbaserad hantering.

Lärare som använder ett hanterat Apple‑ID kan använda Skolarbete för att dela och ta emot innehåll, samarbeta med elever och visa förloppsdata för eleverna på sin skola. Varje hanterat Apple-ID har 200 GB iCloud Drive-lagring.

Se Vad är hanterade Apple‑ID:n i Apple School Manager? i användarhandboken för Apple School Manager.

Obs! Ett hanterat Apple‑ID kallas skolkonto i användarhandboken för elever i Skolarbete.