Apple School Manager

En enkel webbaserad portal för IT‑administratörer. Den används för att driftsätta iOS‑, iPadOS-, macOS‑ och tvOS‑enheter från en enda plats. Med en lösning för mobil enhetshantering (MDM) kan administratörer konfigurera enhetsinställningar och köpa och distribuera appar och böcker. Apple School Manager kan integreras med studentinformationssystem (SIS) och SFTP så att administratörer kan skapa konton med deltagarlistor och klasser.

I Apple School Manager kan IT-administratörer skapa klasser för Skolarbete och aktivera rapportering av studerandeförlopp. Läs Användarhandbok för Apple School Manager.