Använd tid

Den tid en elev ägnar åt en aktivitet i Skolarbete på sin iPad. Skolarbete rapporterar endast tid som ägnats åt aktiviteter i appar för framstegsrapportering när dessa appar är aktiva (dess fönster är överst på skärmen) och om din skola har aktiverat funktionen Elevframsteg i Apple School Manager. För närvarande är det bara Podcaster-appen som rapporterar tid som ägnas åt aktiviteter när appen inte är aktiv.