Skanna ett dokument

När du skannar fysiska dokument på papper konverteras dina dokument i Skolarbete till utvärderingar som du sedan kan använda som uppgiftsaktiviteter eller nya utvärderingar.

1. När du har tryckt på Skanna dokument placerar du dokumentet så att det syns i enhetens kamera.

Om din enhet är i autoläge skannas dokumentet automatiskt så fort kameran ser bilden. Om du behöver skanna dokumentet manuellt kan du trycka på slutarknappen eller på en av volymknapparna.

2. Dra i hörnen för att justera storleken på det skannade dokumentet och tryck sedan på Behåll skannad fil.

3. Skanna resterande sidor av dokumentet och tryck på Spara när du är klar.