Ett Safari-fönster visar Wanderlust Creamery.

Kom igång med Safari på datorn

Lär dig grunderna så att du snabbt kommer igång. Sök på webben, öppna en webbplats, ställ in en hemsida och bokmärk webbplatser som du vill återkomma till.

Så här kommer du igång med Safari

Ett Safari-fönster visar Confluence-webbplatsen som en webbapp med en Confluence-menyrad och en Confluence-symbol i Dock.

Förvandla en webbplats till en app

Få en appliknande upplevelse från valfri webbplats. Få notiser och öppna webbappen direkt från Dock.

Förvandla en webbplats till en app i Safari

Tre Safari-profilfönster: ett personligt, ett för skolan och ett för arbetet.

Ställa in separata surfprofiler

Håll olika delar av livet åtskilda genom att skapa surfprofiler för olika ändamål.

Skapa en profil i Safari

Ett fönster frågar efter Touch ID eller ditt lösenord för att låsa upp privata surfningsfönster.

Låsa fönster med privat surfning

Håll surfningen privat när du lämnar datorn en stund.

Låsa fönster med privat surfning i Safari

Överlappande fönster.

Tillåt popupfönster

Välj vilka webbplatser som får visa popupfönster.

Tillåt popupfönster

Papperskorgssymbolen.

Gillar du cookies?

Radera eller tillåt cookies som webbplatser lagrar på datorn.

Rensa eller aktivera cookies

Det smarta sökfältet för ett privat surfningsfönster och för ett vanligt fönster.

Privat surfning

Se till att surfhistoriken förblir privat.

Använda privat surfning

Utforska Safari Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till Safari-supportsidan om du behöver mer hjälp.