cookies och webbplatsdata

Webbplatser lagrar ofta cookies och andra data på datorn. Dessa data kan omfatta information som du har tillhandahållit, exempelvis namn, e-postadress och inställningar. Dessa data hjälper webbplatsen att identifiera dig när du återvänder till webbplatsen så att de kan erbjuda tjänster och visa information som kanske intresserar dig.

Safari använder maskininlärning till att identifiera annonsörer och andra som spårar ditt onlinebeteende och tar bort cookies som spårar dig mellan webbplatser och webbplatsdata som de lämnar efter sig. Du kan stänga av Intelligent Tracking Prevention så att Safari alltid godkänner cookies och webbplatsdata eller låta Intelligent Tracking Prevention vara på.

• Välj Safari > Inställningar, klicka på Integritet och markera sedan Förhindra spårning mellan webbplatser.