Smart sökfält

Du kan använda det smarta sökfältet i Safari som ett adressfält och ett sökfält och för att komma till dina favoritwebbplatser.

Safaris smarta sökfält där du kan ange en sidas namn eller URL.

Här är några av de sätt du kan använda det smarta sökfältet:

Besök en webbsida: Ange sidans namn eller URL.

Sök: Ange ett ord eller en fras. Safari-förslag visas medan du skriver. Välj ett förslag eller utför sökningen genom att trycka på returtangenten.

Gå till en favoritwebbplats: Visa dina favoritwebbplatser nedanför fältet genom att klicka i det smarta sökfältet. Klicka på symbolen för den webbplats som du vill besöka.

Upprepa en sökning: Radera all text från fältet, klicka på förstoringsglaset och välj en tidigare sökning från listan.