Apple‑ID

Ett Apple‑ID består av en e-postadress (t.ex. poberg@icloud.com) och ett lösenord. På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e-postadress. Se Apple Support-artikeln Använda ditt mobiltelefonnummer som ditt Apple‑ID.

Ditt Apple‑ID ger dig tillgång till iTunes Store, App Store, Apple Books, iCloud, FaceTime och andra Apple-tjänster. Vi rekommenderar att du använder samma Apple‑ID för alla Apple-tjänster.

Dina köp kopplas till ditt Apple‑ID och kan inte överlåtas till något annat Apple‑ID. Om du har köpt något på en iPad, iPhone eller någon annan Mac ska du alltid logga in med samma Apple‑ID så att du kan se alla affärsinköp på datorn och hämta eventuella uppdateringar.

Om du vill veta mer om Apple‑ID går du till supportsidan för Apple‑ID. Gå till Apple‑ID-kontowebbplatsen för att skapa ett.