Tvåfaktorsautentisering

Tvåfaktorsautentisering är ett extra säkerhetslager för ditt Apple‑ID som är utformat för att garantera att du är den enda som kan komma åt ditt konto, även om någon känner till ditt lösenord.

Du tar reda på om tvåfaktorsautentisering är aktiverat för ditt Apple-ID genom att välja Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka på [ditt namn] i sidofältet. Klicka på Lösenord och säkerhet och slå på Tvåfaktorsautentisering.

Se Apple Support-artikeln Tvåfaktorsautentisering för Apple‑ID.