Cookies och webbplatsdata

Webbplatser lagrar ofta cookies och andra data på datorn. Dessa data kan omfatta information som du har tillhandahållit, exempelvis namn, e-postadress och inställningar. Dessa data hjälper webbplatser att identifiera dig när du återvänder till webbplatsen så att de kan erbjuda tjänster och visa information som kanske intresserar dig.

Du kan ändra inställningarna så att Safari alltid blockerar eller alltid godkänner cookies och andra webbplatsdata.

• Välj Safari > Inställningar, klicka på Avancerat och markera eller avmarkera Blockera alla cookies.