Påminnelsefönstret som visar påminnelser från iCloud- och Yahoo-konton.

Flera konton, en att göra-lista

Hantera alla dina att göra-listor i Påminnelser, även om de tillhör olika konton, t.ex. iCloud, Exchange, Yahoo eller AOL.

Så här använder du påminnelser från dina internetkonton

Fönster i Påminnelser med en lista över deluppgifter.

Dela upp i deluppgifter

Använd deluppgifter när du vill lägga till fler detaljer i en påminnelse.

Så här lägger du till deluppgifter i påminnelser

Infofönstret för en påminnelse, inställt för att skicka en notispåminnelse på en plats.

Platsbaserade påminnelser

Få påminnelser när du kommer till eller lämnar en plats eller när du kliver in i eller ut ur bilen.

Så här lägger du till en plats för en påminnelse

Utforska Påminnelser Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Alla funktioner i Påminnelser som beskrivs i den här handboken är tillgängliga när du använder uppgraderade iCloud-påminnelser. Vissa funktioner är inte tillgängliga vid användning av konton från andra leverantörer.