Ett fönster i Påminnelser med en lista.

Komma igång med Påminnelser

Kom snabbt igång med att använda Påminnelser till att hålla koll på och ordna dina uppgifter och läs om allt annat du kan göra.

Komma igång med Påminnelser

Ett fönster i Påminnelser med en inköpslista ordnad i kategorier.

Ordna inköpslistan

Skapa en inköpslista där varor automatiskt placeras i kategorier för att göra handlingen enklare.

Så här skapar du en inköpslista

Ett fönster i Påminnelser som visar flera smarta listor och en fastnålad lista i sidofältet samt en markerad lista i kolumvy till höger.

Ändra vyn

Välj den vy som passar bäst – listor eller kolumner, smarta listor eller fastnålade listor.

Så här visar du påminnelser i kolumner

Ett fönster i Påminnelser med en lista över deluppgifter.

Dela upp i deluppgifter

Använd deluppgifter när du vill lägga till fler detaljer i en påminnelse.

Så här lägger du till deluppgifter i påminnelser

Ett fönster i Påminnelser med en påminnelselista från ett iCloud-konto och ett Yahoo-konto i sidofältet.

Flera konton, en att göra-lista

Hantera alla dina att göra-listor i Påminnelser, även om de tillhör olika konton, t.ex. iCloud, Exchange, Yahoo eller AOL.

Så här använder du påminnelser från dina internetkonton

Utforska Påminnelser Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Alla funktioner i Påminnelser som beskrivs i den här handboken är tillgängliga när du använder uppdaterade iCloud-påminnelser. Vissa funktioner är inte tillgängliga vid användning av konton från andra leverantörer.