Markera påminnelser

Om du vill markera en eller flera påminnelser gör du något av följande:

• Markera en påminnelse: Flytta pekaren så att den är till höger om påminnelsens namn och klicka på det tomma området.

Klicka på det tomma området till höger om ett namn på en påminnelse om du vill markera påminnelsen.
  • Markera flera påminnelser: Håll kommandotangenten nedtryckt och klicka till höger om namnet på varje påminnelse.

• Markera flera objekt som ligger intill varandra: Klicka till höger om namnet på den första påminnelsen och håll skifttangenten nedtryckt. Klicka sedan till höger om namnet på den sista påminnelsen.

• Markera alla påminnelser i en lista: Markera en påminnelse och tryck på kommando-A.