Appen Podcaster på en Mac och en iPhone med en HomePod i bakgrunden.

Lyssna på ett program överallt

Hann du inte lyssna färdigt på programmet under lunchen? Ta det med dig i bilen och lyssna klart på HomePod när du kommer hem.

Så här lyssnar du på poddar på alla dina enheter

Podcaster-fönstret visar en söksträng och träffarna.

Hitta poddar om alla dina favoritämnen

Letar du efter ett program om matlagning, politik eller din favoritförfattare? Vilket humör du än är på lär du hitta en podd som är underhållande, lärorik och inspirerande.

Så här hittar du poddar

Det övre högra hörnet av Mac-skrivbordet där det finns en widget med två kommande avsnitt.

Hålla koll på vad som kommer härnäst

Lägg till Podcaster-widgeten i Notiscenter eller på skrivbordet så kan du se kön Nästa med ett enda klick.

Så här använder du Podcaster-widgeten

Utforska Podcaster Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner.