Lär dig programmera på ett lekfullt sätt

Swift Playgrounds gör det roligt att lära sig och experimentera med kod. Du kan använda riktig Swift-kod till att lösa pussel och vägleda en figur genom en 3D-värld. Swift Playgrounds passar perfekt för nybörjare eftersom det inte kräver några förkunskaper om programmering.

Lär dig programmera

Komma igång med appar

I takt med att du lär dig mer om Swift kan du börja lära dig ramverket SwiftUI som du använder till att experimentera med appbyggen direkt på datorn. Utforska övningsexemplet Kom igång med appar i fönstret Fler playgrounder och prova att lägga till en del av din egen kod för att se vad den gör.

Komma igång med appar

Skapa en app med SwiftUI

I takt med att du lär dig mer om SwiftUI kan du experimentera med att bygga en app genom att lägga till kod i en mall i appgalleriet. När du är redo kan du påbörja en egen ny app med utgångspunkt från en appmall.

Skapa en app

Klicka på Innehållsförteckning nära överkanten på den här sidan för att bläddra i Swift Playgrounds Användarhandbok.