Skapa projekt med hjälp av tillägg från tredje part

Använd tillägg från andra tillverkare till att skapa projekt som trycksaker, bildspel och anpassade webbsidor. Gå till Mac App Store, sök efter program med tillägg för bildprojekt och hämta och installera dem så att du sedan kan använda dem med Bilder. Mer information om installation av tillägg finns i Lägga till verktyg och tillägg för redigering i Bilder.

Öppna Bilder

Skapa ett projekt med hjälp av ett tillägg från tredje part

1. När du har installerat ett projekttillägg väljer du Arkiv > Skapa och väljer sedan det tillägg du vill använda.

Du kan även klicka på Lägg till-knappen bredvid Mina projekt i sidofältet.

2. Skapa projektet genom att följa anvisningarna på skärmen.