sidofält

Pages-fönstret har sidofält till vänster och till höger om dokumentet. Du visar dem genom att göra något av följande:

• Klicka på menyknappen Innehåll i verktygsfältet och välj Sidminiatyrer, Innehållsförteckning eller Visa kommentarspanel.

• Klicka på formatradioknappen i verktygsfältet när du vill visa formateringsreglage för det som för tillfället är markerat i ett dokument, t.ex. text, en form eller ett diagram.

• Klicka på dokumentradioknappen i verktygsfältet när du vill visa reglage för formatering av dokument. Du kan bland annat ange sidriktning och storlek, ställa in marginaler och lägga till sidhuvuden, sidfötter och dokumentavsnitt.

Obs! Om ett sidofält visas till höger, och du klickar på symbolen för det i verktygsfältet, stängs sidofältet.