nyckelring

Nyckelhanterare lagrar lösenord för servrar, appar, webbplatser med mera så att du inte behöver komma ihåg dem själv. Om du lagrar ett lösenord till ett Pages-dokument i nyckelringen behöver du inte ange lösenordet varje gång du öppnar dokumentet.

Om du vill veta mer om Nyckelhanterare och om hur du använder en nyckelring väljer du Hjälp > macOS Hjälp från Finder-menyn överst på skärmen. Sök sedan efter ”nyckelring”.