avsnittslayoutobjekt

Ett avsnittslayoutobjekt är text eller ett objekt som är placerat på bakgrunden av ett dokument och visas på samma plats på alla sidor i det avsnitt där det läggs till. En vattenstämpel är ett exempel på ett avsnittslayoutobjekt.

Om du vill lägga till, redigera eller ta bort avsnittslayoutobjekt väljer du Ordna > Avsnittslayouter (från menyn Ordna överst på skärmen). Välj sedan ett av alternativen.