Panelen Kommentarer och ändringar

En panel (eller ett sidofält) till vänster i Pages-fönstret som visar kommentarer och spårade ändringar i ett dokument. Du kan visa eller gömma sidofältet och filtrera innehållet på olika sätt.

Du öppnar panelen Kommentarer och ändringar genom att klicka på menyknappen Innehåll i verktygsfältet. Välj sedan Visa kommentar- och ändringspanel (eller Visa kommentarspanel om ändringar inte spåras).

Om ändringsspårning är aktiverat kan du också visa och gömma sidofältet genom att klicka på knappen Visa sidofältet med kommentarer och ändringar till vänster i verktygsfältet för granskning.