VoiceOver-specialtangenten

VoiceOver-specialtangenten är en eller flera tangenter som du trycker ned tillsammans med en eller flera andra tangenter när du vill använda VoiceOver-kommandon. Du kan ställa in att VoiceOver-specialtangenten ska vara att användaren trycker ned skiftlåstangenten eller kontrolltangenten och alternativtangenten samtidigt.

VoiceOver-kommandon visas med VO-tangenten där VO står för VoiceOver-specialtangenten. VoiceOver-kommandot VO-skift-M innebär t.ex. att du ska trycka ned VoiceOver-specialtangenten samtidigt som du trycker ned skift- och M-tangenten.