dokumenthanteraren

Det är i dokumenthanteraren som du skapar, öppnar och hanterar dokument. Dokumenthanteraren visas när du öppnar Pages och inget dokument är öppet samt när du öppnar appen Filer.

Bläddringsvyn i dokumenthanteraren med en platslänk i det övre vänstra hörnet och ett sökfält under den. I raden nedanför sökfältet finns merknappen, en popupmeny för att filtrera efter namn, datum, storlek, typ och tagg samt knappar för list- eller symbolvy. Nedanför dessa finns knappen för att skapa ett dokument och sedan miniatyrer för befintliga dokument. Längst ned på skärmen finns knapparna Senaste och Bläddra.

Tryck på Dokument eller på dokumentknappen i övre vänstra hörnet av Pages om du vill öppna dokumenthanteraren när ett dokument är öppet.