Sidminiatyrvyn

I sidminiatyrvyn visas miniatyrer av alla sidor i dokumentet. I den här vyn kan du ändra ordningen på sidorna och avsnitten i dokumentet, hoppa till en sida genom att trycka på miniatyren för den sidan med mera.

• Slå på sidminiatyrvyn: Tryck på merknappen överst på skärmen, aktivera Navigator och tryck sedan på Klar. Tryck på Klar i det övre vänstra hörnet för att gömma tangentbordet om det är öppet.

Ett öppet dokument med sidnummerknappen längst ned i mitten på skärmen.
  • Visa eller göm sidminiatyrvyn: Tryck på sidnummerknappen längst ned på skärmen om du vill visa miniatyrer. Om du vill stänga sidminiatyrvyn trycker du på handtaget ovanför miniatyrerna.