kortkommandofält

Kortkommandofältet visas ovanför tangentbordet på iPad. Där finns knappar som du kan använda till att formatera typsnitt, lägga till tabbar och brytningar, ändra textjusteringen, lägga till fotnoter med mera.

Kortkommandofältet på iPad Pro ser lite annorlunda ut än det på andra iPad-modeller.

Ett tangentbord med kortkommandoknappar i en rad ovanför den översta tangentraden.

Om kortkommandofältet inte visas öppnar du Inställningar > Allmänt > Tangentbord och slår på Kortkommandon.