iCloud Drive

iCloud Drive lagrar dina dokument, bilder och andra typer av filer så att du kan arbeta på samma fil i flera programvaror och samarbeta på dem tillsammans med andra i realtid. iCloud Drive fungerar med programvaror som stöds, bl.a. Pages, Keynote, Numbers och GarageBand samt vissa programvaror från andra utvecklare än Apple.

Du kan ansluta till iCloud Drive från appen Filer i iOS och iPadOS, Finder på datorn, Utforskaren i Windows eller på iCloud.com.

iCloud Drive fungerar med enheter med iOS 8 eller iPadOS 13 eller senare, Mac-datorer med OS X 10.10 eller senare och PC-datorer med iCloud för Windows.