insättningspunkt

Insättningspunkten är en blinkande vertikal linje eller ett streck i text som visar var nästa tecken du skriver kommer att hamna.

Du placerar insättningspunkten genom att trycka snabbt två gånger på en form, textruta eller tabellcell och sedan trycka där du vill placera insättningspunkten.

Du flyttar insättningspunkten genom att dra den dit du vill ha den. Du kan också dra två fingrar över tangentbordet och sedan lyfta fingrarna när insättningspunkten finns där du vill ha den.