dokumenthanteraren

Det är i dokumenthanteraren som du skapar, öppnar och hanterar dokument. Dokumenthanteraren visas när du öppnar Pages och inget dokument är öppet samt när du öppnar appen Filer.

Dokumenthanteraren med miniatyrbilder av dokument. Knappar längs överkanten är avsedda för att navigera, skapa ett dokument och markera. Nedanför dem finns ett sökfält. Längst ned på skärmen finns knapparna Senaste och Bläddra.

Tryck på Dokument i övre vänstra hörnet av Pages om du vill öppna dokumenthanteraren när ett dokument är öppet.