Sidminiatyrvyn

Sidminiatyrvyn är ett sidofält till vänster på skärmen som visar en miniatyrbild av varje sida i dokumentet. I den här vyn kan du ändra ordningen på sidorna och avsnitten i dokumentet, hoppa till en sida genom att trycka på miniatyren för den sidan med mera.

• Slå på sidminiatyrvyn: Svep åt höger från vänstra sidan av skärmen, eller tryck på knappen Visningsalternativ i verktygsfältet, och slå på Sidminiatyrer. Stäng sedan alternativen genom att trycka på dokumentet.

• Stäng sidminiatyrvyn: Svep åt vänster över miniatyrerna.

Sidminiatyrvyn till vänster på skärmen med ett tvåsidigt avsnitt, en avgränsningslinje och sedan en sida från nästa avsnitt. Ovanför miniatyrerna finns innehållsknappen.