logga in med ditt Apple-ID

Logga in med ditt Apple-ID så kan du komma åt Apple-tjänster som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, Apple Books med mera.

Du kan logga in när du ställer in en enhet första gången, eller senare genom att öppna Inställningar , trycka på Logga in på iPhone eller iPad och sedan ange ditt Apple-ID och lösenord. Om du inte har ett Apple-ID kan du skapa ett.

Du kan visa och ändra din Apple ID-information, t.ex. namn, bild, kontaktuppgifter, lösenord och säkerhetsinställningar samt betalnings- och leveransuppgifter.

All information och alla uppgifter blir tillgängliga på alla enheter där du har loggat in med ditt Apple-ID. Se Apple Support-artikeln Logga in med ditt Apple-ID.