Apple-konto

Du loggar in på ditt Apple-konto för att komma åt Apple-tjänster som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store med mera.

• När du loggar in på Apple-kontot använder du en e-postadress eller ett telefonnummer som är registrerat för kontot och ditt lösenord. Se Apple Support-artikeln Använda ditt mobilnummer som ditt Apple-ID.

• Logga in på samma Apple-konto när du vill använda valfri Apple-tjänst på valfri enhet. Det gör att när du köper eller hämtar objekt på en enhet kommer samma objekt att vara tillgängligt på dina andra enheter. Dina köp kopplas till ditt Apple‑konto och kan inte överlåtas till något annat Apple‑konto.

• Det bästa är att ha ett eget Apple-konto och inte dela det med någon annan. Om du ingår i en familjegrupp kan du använda Familjedelning till att dela köp mellan familjemedlemmar utan att ni måste dela ett Apple-konto.

Mer information om Apple-konto finns på Apple-kontosidan. Om du vill skapa ett Apple-konto besöker du webbplatsen för Apple-konto.