sidofält

Sidofälten är områdena till vänster och höger om dokumentet som du stänger och öppnar efter behov för att komma åt formateringsreglage, sidminiatyrer och mycket mer. Gör något av följande för att öppna ett sidofält:

• Klicka på knappen Innehåll i verktygsfältet och välj sedan Sidminiatyrer eller Innehållsförteckning.

Klicka på knappen Innehåll och välj sedan Endast dokument för att stänga det vänstra sidofältet.

• Klicka på knappen Format i verktygsfältet.

När knappen Format väljs visar det högra sidofältet reglage som används till att formatera det som är markerat i dokumentet. Om till exempel text är vald visas reglage för att ändra typsnitt, textstorlek eller stil. Om inget är markerat i ett sidlayoutdokument visar sidofältet sidlayoutreglage.

• Klicka på knappen Dokument i verktygsfältet. När knappen Dokument väljs visar det högra sidofältet reglage som används till att formatera dokumentet, till exempel sidriktning och placering av sidhuvud och sidfot.

Om antingen formatsidofältet eller dokumentsidofältet redan har öppnats stänger du sidofältet genom att klicka på knappen för det igen.