dokumenthanteraren

När du öppnar Pages för iCloud ser du dokumenthanteraren där du skapar, öppnar och hanterar dokument lagrade i din iCloud Drive.

Som standard visar dokumenthanteraren de senast ändrade dokumenten. Klicka på Bläddra (till vänster) för att visa alla dina dokument eller klicka på Delat för att visa endast delade dokument.

Dokumenthanteraren i Bläddra-vyn. Knappen Mer (tre punkter) är synlig i det nedre högra hörnet av det valda dokumentet. Knappar för att skapa ett nytt dokument eller en ny mapp och för att ladda upp eller radera ett dokument, visas i mitten av verktygsfältet. I det övre högra hörnet finns knappar för att skicka feedback, byta iCloud-program, skapa nya dokument och hantera dina kontoinställningar.

Om du vill återgå till dokumenthanteraren när ett dokument är öppet klickar du på knappen Mer i verktygsfältet och väljer sedan Gå till Mina dokument.