dokumenthanteraren

När du öppnar Pages för iCloud ser du dokumenthanteraren där du skapar, öppnar och hanterar dokument lagrade i din iCloud Drive.

Som standard visar dokumenthanteraren de senast ändrade dokumenten. Klicka på Bläddra (till vänster) för att visa alla dina dokument eller klicka på Delat för att visa endast delade dokument.

Dokumenthanteraren visar ett valt dokument med knappen Mer, som du kan klicka på när du vill dela och döpa om dokumentet. Det finns knappar längs överkanten som används för att skapa ett nytt dokument, skapa en mapp och överföra ett dokument.

Om du vill återgå till dokumenthanteraren när ett dokument är öppet klickar du på Verktygsknappen i verktygsfältet och väljer sedan Gå till Mina dokument.